top1    
 frunze
 frunze
 frunze
 frunze
 frunze
 frunze
 frunze
 frunze
Medicina
Acasaf1   
tl

Laboratorul farmaceutic VITALIA K din Ploiesti, a luat fiinta in anul 1994 ca unitate de productie de medicamente alopate.

Deoarece, astazi, studiul plantelor a devenit o stiinta medicala de sine statatoare si au fost descoperite noi metode de terapie prin plante, conducerea laboratorului a hotarat, in anul 2003, sa treaca de la productia de medicamente alopate la productia de suplimente nutritionale, preparate cosmetice si produse galenice.

Produsele preparate sunt autorizate de Ministerul Sanatatii Publice. Materiile prime folosite la prepararea acestora sunt indigene sau din import, iar calitatea preparatelor este asigurata in conformitate cu normele europene.

Personalul angajat este compus din farmacisti, ingineri chimisti, inginer mecanic, medic, asistenti de farmacie, specializati in productia de medicamente.

Societatea este condusa de farmacist primar Elena Clara Popescu.

Anul 2003 a insemnat pentru firma Vitalia K un nou inceput. Acesta coincide cu tendinta oamenilor de a folosi din ce in ce mai mult produse pe baza de plante medicinale in detrimentul produselor chimice.

O serie dintre produsele noastre sunt preparate pe baza de extracte standardizate cu mare stabilitate in timp a principiilor active. Denumirea produselor a fost aleasa in asa fel incat aceasta sa indice actiunea principala a acestora. In acelasi timp, in denumire exista si termenul "vital",care face legatura intre actiunea terapeutica si denumirea firmei "Vitalia k".

Denumirea firmei "Vitalia" = principii vitale indica faptul ca produsele noastre sunt indispensabile unei vieti de calitate.

Deviza noastra este "PRIMUM NON NOCERE", care in traducere inseamna "intai sa nu faci rau".

Principiile dupa care se conduc angajatii societatii noastre sunt:

  • Conteaza sa-ti pese - asa incepi
  • Conteaza sa vrei - asa pornesti
  • Conteaza sa crezi - asa rezisti
  • Conteaza sa lupti - asa construiesti
  • Conteaza sa invingi - asa reusesti.


"Este moral sa ai curajul sa spui ca esti altfel decat altii, chiar daca acesti altii sunt, deocamdata, mai multi."